Formandens beretning 2024

Wauv!! Tusind tak for sidst! Hold nu kæft en fin fest!

Tak fordi I deltog i festlighederne med at fejre vores allesammens lækre Whiskylaug ;o)

How to empty a grillwagon?! No probs, det klarer vi lige chef! ;o

Der var godt nok ellers lagt pøller på grillen, men panderne var sgu tomme, da I var færdige ;o)

Der var også flere som gik på værelset – lidt før tid…

Vi var også næsten med til at lukke og slukke og min skønne buddy Mikkel, og Jeannet og jeg fik os lige en lukkebajer ovenpå, men da Mikkel sad og sov, til mine røverhistorier, gik vi altså i seng!

2024 jubilæumsåret, der havde vi forsøgt at rykke barren, bare lige lidt op, men selv om vi brugte penge i løbet af året, og især på smagningen med en tidligere ansat på Nyborg… så mange kroronõs har vi alligevel aldrig brugt på en foredragsholder ;o) men også den aften, var magisk! Vi lavede faktisk hele 7000,- kroner i overskud på smagningerne i 2024 – dét er altså godkendt!  

Vi håber I har nydt dem? Vi havde god energi med at planlægge dem ;o)

Inden længe, når jeg er færdig med at blafre, og vi har øvrig formalia på plads, skal i høre om vores årlige brainstorm. Altså det vil sige, jeg kender ingen, som Lynggaard, som kender Hamborg downtown bedre end ham! I fællesskab købte vi billetter til under jorden, drønede fra Hanse Spirit til vandtårnet med futtog under jorden og rundt. Niels kender mange, altså især restauranter, og sjove vandhuller.

Klinge holdt pauser såen lidt undervejs, men det var altså ikk kun Pers bener, som var trætte… da vi febrilsk ledte efter egnet indtagelse af aftensmad, og da sted efter sted, var pænt booked/overbooket, fandt vi et krallermut restaurant med St. Pauli supporter og fodboldskærme overalt på væggene, så det var fedt for især Jakobsen ;o) og de andre fodboldtosser. Når ens forventninger ikke er høje bliver man nemt overrasket, og sikke noget dejligt aftensmad – mums, med øl til…

Nå, der sgu gik lige Olsen i den igen ;o)

Det var jo først om lidt….Vi løber lige henover 2024; Dr. Rask og jeg battlede i februar, og jeg husker stadig sejrens søde smag i munden, Linkwood, uhm, det kan altså bare noget, og det synes størsteparten af de 67 deltagende   generalforsamlingen også.

12. april forsøgte vi at parre maden, med whiskyerne, eller var det omvendt? sammen med Klindrup og St. Jørgens Gaard, og 57 medlemmer og det var sådan set også en godkendt aften.

Der kan snildt finpudses og finjusteres, det skal vi prøve igen, så den ligger også i idekataloget til næste år. Gaby, underholdte på en solskinssmuk dag præcis her, den 31. maj, sammen med 40, samt skotterne Glencadam og Tomintoul.

Møller-Elshøj tog os med på Kims inspirerende whiskyrejse den 20. september, det var der 50 personer, som havde valgt at fordrive deres fredag aften med.

Den 1’ste november havde vi en lille ekstra smagning med besøg af Andrew og hans søde lille hund, og kun 26 deltog ;o(

Så det blev sgu et lidt sløjt år, med kun 68 som højeste deltagerantal (10 færre end det højeste i 2023 – også til GF).

ialt lokkede vi 241 af huse, til 5 smagninger i 2024.

I snit deltog 48 på vores smagninger sidste år.

 

GF 2019 76 medlemmer

GF 2020 66 medlemmer

GF 2021 73 medlemmer

GF 2022 72 medlemmer

GF 2023 78 medlemmer

GF 2024 68 medlemmer & gæster

GF 2025 67 medlemmer & gæster

Vi har haft medlemstilgang, så vi nu er 154 betalende medlemmer, mod 153 sidste år, på samme tid ;o)

 

Igen, tak til min kære bestyrelse, Klaus, Klaus, Per og Niels.

Mange gode, sjove timer i hinandens stuer, med planlægning af whiskyunderholdningen til jer! Til dette års forberedelser behøver vi ikke det ekstra punkt, den fest har vi lukket og slukket!

Tak til vores revisor Mikkel, vores revisor suppleant Ricky, og bestyrelses-suppleant og tidligere bestyrelsesmedlem Marianne.

Tak for god ro og orden!

Slainté!

 

2025 – årets program;

 

25. april Bourbon nørden, hr. Brandt, kommer til Round Two

19. september På tur til Sall Whisky Distillery i Hammel

31. oktober Walk-In tasting Åben for alle!

21. november Ardbeg! Anno 2025

 

Vi påtænker at blive ved at ”spice” smagningerne op! Så glæd jer!